Luovan puheenjohtajan jäähyväiset

Julkaistu Luonnontieteilijä-lehden numerossa 1/2013

Nyt olisi sitten tämän puheenjohtajan osalta aika kirjoittaa se kauden viimeinen tervehdys liiton lehteen. Samalla voisin kertoa laajasti kaikesta siitä, mitä opiskelijatoiminnassa on tapahtunut parivuotisen puheenjohtajakauteni aikana. Jätän kuitenkin pidemmän historiikin kirjoittamisen väliin ja nostan esiin vain pari seikkaa.

Opiskelijavaliokunnan puheenjohtajana olen päässyt tekemään paljon tärkeiksi kokemiani asioita. LUOVAssa olen tutustunut moniin mahtaviin tyyppeihin, joihin on aina ilo törmätä turuilla, toreilla ja tietenkin kokouksissa. LUOVA-toiminnasta on saanut motivaatiota omiin touhuihinsa vaihtaessaan muiden opiskelija-aktiivien kanssa kokemuksia opiskelijatoiminnasta.

Toimimalla LUOVAssa olen oppinut paljon luonnontieteilijän työelämän mahdollisuuksista, lainalaisuuksista ja muista kiemuroista. LUOVAssa olemme vaikuttaneet opiskelijoiden – siis meidän- mielestä kiinnostaviin ja merkityksellisiin asioihin.

On ollut hienoa olla mukana liiton edunvalvontatyössä, sillä se koskettaa opiskelijoitakin. Tähtääminen luonnontieteen koulutusmäärien vähentämiseen ja kunnollisten työelämäopintoihin auttavat meitä opiskelijoita valmistuttuamme työllistymään paremmin. Liiton edunalvonta  lisää luonnontieteellisen koulutuksen arvostusta ja parantaa asemaamme työmarkkinoilla.

Monenlaista kuuluu siis LUOVAn toimintaan ja paljon on juttuja tehty, mutta vielä on paljon tekemistä luonnontieteilijöiden maailman parantamiseksi. Hyvillä mielin luovutan puheenjohtajuuden seuraavalle innokkaalle tekijälle sekä toivotan antoisaa ja kokemusrikasta aikaa!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s