Tulenkantajanaiset piti vuosikokouksensa

Oma puolueosastoni Tulenkantajanaiset piti tänään vuosikokouksensa.

Tulenkantajanaisten puheenjohtajaksi kokous valitsi minut, varapuheenjohtajaksi valittiin Salla Mistola, sihteeriksi Nuppu Ervasti ja taloudenhoitajaksi Annika Karvonen. Mainiota saada tälläinen porukka kasaan!

Tulenkantajanaiset päätti esittää minua kunnallisjärjestön varapuheenjohtajaksi. Varapuheenjohtajana haluaisin yhdistää vasemmistolaisia toimijoita Turussa sekä lisätä eri toimielimissä toimivien edustajiemme yhteistyötä. Turun vasemmistoliiton pitää jatkossakin keskittyä siihen, että Turku on entistä parempi paikka elää. Nykyinen asemamme kunnallispoliittisessa kentässä vaatii rohkeita toimijoita, jotka edistävät tavoitteitamme ennakkoluulottomasti ja yhteistyötä tehden. Turun vasemmistoliiton johtoon tarvitaan henkilöitä, jotka pystyvät toimimaan yhteisten tavoitteiden eteen.

Kunnallisjärjestön vuosikokouksen päätimme lähettää Salla Mistolan ja Nuppu Ervastin päättämään Turun vasemmistoliiton tulevasta toiminnasta sekä kunnallistoimikunnan kokoonpanosta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s