Turun Vasemmisto: Punavihreä tulevaisuus tarvitsee rakentajansa

Vasemmistoliitto sai Turussa 2,1 prosenttiyksikköä eli 2570 ääntä enemmän kuin vuoden 2011 eduskuntavaaleissa ja on SDP:n kanssa kolmanneksi suurin puolue kaupungissamme. Turun Vasemmisto kiittää kaikkia niitä turkulaisia, jotka ilmaisivat tukensa sosiaalisesti oikeudenmukaiselle ja ihmisten hyvinvointia lisäävälle politiikalle viime sunnuntain eduskuntavaaleissa. Erityiskiitoksen ansaitsee myös jokainen vaalityöhön osallistunut ja aikaansa likoon laittanut. Vasemmistolaista politiikkaa tehdään ihmisten voimin ja ihmisten kanssa niin nyt kuin vastakin.

Vaalien jälkeen valtakunnallisesti suurimmat puolueet Keskusta, Perussuomalaiset ja Kokoomus vetävät kovaa leikkauslinjaa. Niiden ajamalla talouskuripolitiikalla heikennetään palveluita, leikataan palkkoja sekä vähennetään työpaikkoja. ”Mikäli esillä olleet leikkaukset toteutetaan, ne tulevat vaikeuttamaan suomalaisten arkea suuresti. Nyt onkin äärimmäisen tärkeä nostaa vasemmistolaisia, ihmisten hyvinvointia lisääviä vaihtoehtoja esiin. Tähän tarvitaan runsaslukuinen joukko jo nyt toiminnassamme mukana olevia, mutta myös uusia vasemmistoaktiiveja,” kannustaa Turun Vasemmistoliiton puheenjohtaja Anna Mäkipää.

Vasemmiston vaihtoehto on elvyttää satsaamalla esimerkiksi julkisiin rakennushankkeisiin sekä nostaa samaan aikaan ihmisten palkkoja ja perusturvan tasoa. Kun ihmisillä on töitä ja varaa kuluttaa, saavat yritykset asiakkaita ja valtio verotuloja, millä turvataan hyvinvointivaltion olemassaolo jatkossakin.

Punavihreä puoluetoiminta on tekijöidensä näköistä ja jokainen voi osallistua sen tekemiseen haluamallaan tavalla. Turun Vasemmistoliitto kutsuu sekä vanhoja että uusia toimijoita mukaan. Toimia voi monella tavalla, esimerkiksi osallistumalla tapahtumiimme tai erilaisiin työryhmiin. Turun Vasemmistoliitto toivottaa tervetulleeksi kaikki vasemmistolaisesta toiminnasta kiinnostuneet 13.5. klo 19 alkaen Panimoravintola Kouluun. Paikalla mm. kansanedustaja Li Andersson. Tervetuloa!

Hyvinvointivaltio tarvitsee puolustajansa. Nyt on oikea aika liittyä mukaan rakentamaan punavihreää tulevaisuutta!

Lisätiedot

Anna Mäkipää
Turun vasemmistoliiton puheenjohtaja
050 3074423

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s