Aloite: saavutettavat puhelinpalvelut hyvinvointitoimialalla

 

Jättämäni aloite 29.11.2016 sosiaali- ja terveyslautakunnassa

Hyvinvointitoimialan palveluiden piiriin hakeutuminen alkaa usein puhelinsoitolla. Automaattisessa puhelinpalvelussa toimiminen voi olla hankalaa esimerkiksi, jos henkilön kuulo- tai näkökyky on alentunut. Automaattiviestin tulisi olla lyhyt ja selkeä, ja numerovalintojen tekemiseen tulisi olla riittävästi aikaa.

Esitän, että hyvinvointitoimialalla selvitetään, miten automaattisissa puhelinpalveluissa, esim. terveysasemien ajanvarauksessa, on huomioitu saavutettavuus, ja miten varmistetaan, että myös esim. ikääntyneet, joilla on haasteita esimerkiksi käsien toimintakyvyssä ja näppäryydessä, voivat käyttää puhelinpalveluita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s