Tehdään yhdessä Turusta kiva paikka kaikille, ei harvoille!

Tänään on se päivä, jolloin valitaan uudet ihmiset päättämään asioistamme seuraavaksi neljäksi vuodeksi. On sanottu, että kuntavaalit ovat ne tärkeimmät, koska kunnissa tehdään eniten ihmisten arkeen vaikuttavia päätöksiä.

Näissä vaaleissa kyse on siis esimerkiksi siitä, millaiset ryhmäkoot lähikoulussa on, millaista oppimisen tukea lapset ja nuoret saavat, miten mummoista pidetään huolta, mistä ja miten usein bussit kulkevat ja onko meillä kattavat pyörätiet.

Olen ehdolla, koska haluan, että meillä on hyvät sote-palvelut, joihin pääsee jonottamatta ja maksutta. Haluan, että lapset ja nuoret voivat hyvin ja oppiminen on jokaiselle mahdollista. Haluan, että kaupunki toimii ilmasto- ja ympäristönäkökulmat huomioon ottaen. Voit lukea tarkemmin vaaliteemoistani täältä.

Minua voit äänestää numerolla 323!

Tehdään yhdessä Turusta hyvä paikka kaikille, ei harvoille! Muista äänestää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s