Anna

Olen punavihreä turkulainen. Työssäni SAK:n alue- ja järjestöasiantuntijana järjestän duunareille parempaa arkea. Lisäksi hoidan turkulaisten mandaatilla luottamustehtävääni Turun kaupunginvaltuustossa sekä toimin Mervi Uusitalon apukäsinä ja taustatukena vasemmistoliiton Turun valtuustoryhmän varapuheenjohtajana.

Ajattelen politiikan olevan arjen rauhantyötä – esimerkiksi luottamustehtäväni sosiaali- ja terveyslautakunnassa on konkreettisesti tekoja turkulaisten hyvinvoinnin ja paremman elämän eteen. Lähdin politiikkaan tämän vuosikymmenen alussa, koska minua ajoi tahto toimia oikeudenmukaisuuden ja hyvinvoinnin lisäämiseksi. Edelleen tavoite on sama – onpa kyseessä sitten ilmastonmuutoksen torjuminen, ihmisten hyvinvointi- ja tuloerojen tasaaminen tai globalisoituneen ja pirstoutuneen työelämän muuttaminen paremmaksi työn tekijöille.

Minulle tärkeitä asioita ovat ehdoton oikeudenmukaisuus ja yhdenvertaisuus. Annan arvoa sille, että maailmaa muutetaan paremmaksi yhdessä ja asioita viedään eteenpäin kaikkia osapuolia kuullen. Myös ympäristöstä huolehtiminen on minulle oikeudenmukaisuutta.

Vapaa-aikani kuluu kirppareilla ja hyvillä keikoilla ystävieni kanssa. Välillä voimistelen punttisalilla tai kauhon Itämeressä kajakilla.

2 kommenttia artikkeliin ”Anna

  1. HS:n Vaalikone lätkäisi sinut sopivimmaksi ehdokkaaksi: 88% samat linjat. Ääni menee sinulle. Toivottavasti pääset. Tasa-arvo, oikeudenmukaisuus ja huolenpito.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s