Tukijat

mirka_nettiKunnallispolitiikka tarvitsee kokeneita konkareita, mutta yhtälailla uusia näkökulmia ja toimintatapoja tuovia vaikuttajia. Annalla on jo runsaasti tietoa ja kokemusta kunnallispolitiikasta sekä töidensä, nykyisten luottamustoimien että harrastustensa kautta. Anna on yhteistyökykyinen, ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva ja laajalti verkostoitunut toimija. Hän perehtyy asioihin huolella ja etsii tarvittaessa vakuuttavia vasemmistolaisia vaihtoehtoja, missä ihmiset ja näiden tarpeet ovat keskiössä. Anna olisi pirteä lisä Turun Vasemmistoliiton valtuustoryhmään ja Turun kaupunginvaltuustoon. Siksi minun ääneni menee seuraavissa kuntavaaleissa 2017 Annalle.

Mirka Muukkonen


mike_netti

Anna on aikaansaava, asiantunteva ja ahkera. Turku tarvitsee hänen kaltaisiaan päättäjiä. Siksi suosittelen äänestämään Anna Mäkipäätä!

Mike Pohjola, kirjailija


panda_netti

Anna on rohkea, itsenäinen ja todella aito vaikuttamistyön ammattilainen. Hienointa Annassa on hänen kykynsä hahmottaa suuria kokonaisuuksia ja silti nähdä yksittäinen ihminen. Tutustuin Annaan tehdessämme yhdessä Meillä On Unelma –kansalaistapahtumaa Turussa. Sen jälkeen olemme olleet milloin missäkin projektissa tekemisissä ja minulle on käynyt erittäin selväksi, että Annan avarakatseisuus ja ihmisläheisyys vievät hänet vielä erittäin pitkälle.

Panda Eriksson


irmeli_puntari_netti

Tutustuin Annaan, kun hän oli ammattijärjestöni hallituksessa opiskelijajäsenenä. Ihailen hänen päämäärätietoista ajatteluaan ja selkeää puhetyyliään. Anna on mukava ja helposti lähestyttävä ihminen, jolla on erinomaiset kyvyt politiikan kautta vaikuttaa myönteisesti suomalaisen yhteiskunnan kehittymiseen.

Irmeli Puntari, Suomi-Kenia Seura, puheenjohtaja


reeta_netti

Kohta kymmenvuotisen ystävyytemme aikana Anna on osoittautunut yhdeksi tarmokkaimmista ja aikaansaavimmista ihmisistä, joita tunnen. Anna toimii suurella sydämellä ja muut huomioon ottaen – oli kyse politiikasta tai ystävyydestä. Arvostan erityisesti Annan sitoutumista sosiaalisen oikeudenmukaisuuden edistämiseen ja ympäristöstä huolehtimiseen.

Reeta Kujanpää, Annan ystävä


eini_nettiOlen oppinut tuntemaan Annan vapaaehtoistyön parissa ja huomannut, että hänellä on kyky katsoa asioita monelta kantilta, myös eläkeläisten. Yhteistyö Annan kanssa on sujunut hyvin, sillä hän on luotettava ja aikaansaava.

Tällaisia toiminnan naisia tarvitsemme Turun kaupunginvaltuustoon!

Eini Pihlajamäki, kehittämispäällikkö (el.)


milja_netti

Annan rohkea asenne ja periksiantamaton työ HLBTIQ-kysymyksissä niin nuoriso- kuin sotelautakunnassakin on tehnyt minuun lähtemättömän vaikutuksen. Annalla on keinot ja tahto edistää yhdenvertaisempaa ja syrjimätöntä yhteiskuntaa sekä sydän paikallaan.

Milja Henttonen, ihmisoikeusaktivisti, markkinointisuunnittelija


eveliina_netti

Ensimmäisenä Annasta tulee mieleen iloisuus, oikeudenmukaisuus ja ystävällisyys.  Annan kasvoilla on aina hymy kun hänet tapaa.  Annaa on helppo lähestyä ja häneltä saa varmasti apua asiassa kuin asiassa. Hän on innostunut ja innoittava toiminnan ihminen.  Anna on monessa mukana ja tietää mitä tekee. Annalla on puolueen ja lautakuntatyöskentelyn lisäksi kokemusta monesta eri luottamustoimista, niin korkeakoulumaailmasta kuin työelämästä sekä niiden luottamustehtävistä. Anna toisi väriä, iloa ja eloa Turun päätöksentekoon.

– Vahvasti Annaa suositellen Eveliina Tyyskänen, Sairaanhoitaja, Loimaan kaupungin valtuutettu sekä kaupunginhallituksen jäsen (vas)


tarmo_netti

Annan työura on jo nyt monipuolinen ja vaativa, se kertoo laaja-alaisesta kokemuksesta ja koulutuksesta sekä johtajataidoista. Tämä on käynyt ilmi myös hänen johtaessaan Turun Vasemmistoliittoa. Toivon kevään kuntavaaleissa hänen läpimenoaan. Kun olin SKDL:n Turun kunnallisjärjestössä töissä minulle tulee Annasta mieleen ystäväni Heli Astala, pitkäaikainen kansanedustaja ja Turun valtuutettu.

Tarmo Aaltonen, eläkeläinen


mirja_netti

Hankitaan riittävästi asumis- ja hoivapaikkoja vastaamaan kulloistakin tarvetta, sekä riittävästi hoitohenkilökuntaa toteuttamaan tämä. On turvattava viiveetön lääkäriin pääsy sairauden yllättäessä.  Annalla on: tietoa, tahtoa ja ymmärrystä toimia niin, että vanhustenhuolto saadaan kuntoon!

Mirja Kautonen, eläkeläinen


Kaisa_netti

Suosittelen Annaa Turun valtuustoon. Anna on asioihin perehtyvä ja tekee sen mihin alkaa täysillä. Anna ajattelee aina kotikuntalaistensa parasta ja on myös perehtynyt tulevaan sote-uudistukseen. Olen seurannut Annan työtä kuntalaisten parissa ja se on ihmisläheistä, juuri sitä mitä Turkuun tarvitaan. Anna paneutuu työhön ja tehtävään täydellä sydämellä, siksi jos minä saisin äänestää Turussa niin äänestäisin Annaa.

Kaisa Vallavuori, V-S Vasemmistoliiton piirin puheenjohtaja


Timo_netti

Anna on ahkera ja aikaansaava kaikessa mihin ryhtyy. Yli 16v kunnallispoliittisella ja puoluepoliittisella kokemuksella, voin sanoa että kyllä Anna hommansa hoitaa. Turkulainen, Anna ääni Annalle. Anna äänesi kuulua annan kautta.

Timo Katajainen, aluetoimitsija


Rauno_netti

Mitäs positiivista pirkanmaalainen löytää Turusta? Ruisrock, telakka ja tietenkin Anna Mäkipää!

Rauno Lehtinen, SAK:n edustajiston varapuheenjohtaja

Mainokset